Uvolněte se a relaxujte na tradiční thajské masáži

Thajské masáže PrahaThajská masáž je v zásadě asistovaná relace jógy, která je relaxační a při níž masérka manipuluje tělo přijímače a aplikuje jemný a mírný tlak na svaly.

Thajská masáž se zpravidla provádí na velké útulné podlahové rohoži. Masérka by měla nosit volné kalhoty a tričko, aby se jeho nebo její tělo mohlo snadno pohybovat. Jedna relace obvykle trvá hodinu nebo dvě. Podobně jako u jógy, dýchání je velmi důležité, protože pomůže při každé poloze.

V případě, že máte obavy o bolest způsobenou při působení tlaku, můžete informovat terapeuta. Thajské masérky jsou dobře vyškoleny, aby používaly měkké i tvrdé tlaky. Budete uvedeni do různých poloh, kde bude terapeut pracovat téměř s deseti různými směry energie. Ty jsou předpokládány k léčbě různých orgánů v těchto konkrétních energetických meridiánech. A díky tomu, můžeme říci, že thajská masáž pomáhá při vyrovnávání vaši energie, případně podporuje hojení. U thajské masáže nemusíte ležet v jen jednotném postoji. Různé pózy používané v thajské masáži umožňují nový oběh konkrétních částí těla, a tím pomáhají s efektivní lymfo-drenáží, stejně jako s návratem krve zpět do srdce. V několika thajských masážích, masérka se drží lan tak, aby byla zachována rovnováha při použití tlaků pomocí nohou na nohy či záda. Lana nabízejí více rovnováhy a podporu terapeuta.

I když je pravděpodobné, že se pohybujete dokola, Thajské masáže Praha jsou celkem relaxační, jak se vaše tělo vrací do stavu, který je Zen-like. Jakmile je sezení dokončeno, budete se cítit velmi klidný a uvolněný. Ve skutečnosti budete připraveni dobýt celý svět! Hned druhý den si všimnete, že vaše svaly, které byly kdysi těsné, se staly uvolněné a vaše ztuhlé klouby se cítí mnohem lépe.

Samozřejmě, existuje mnoho výhod, které Vám thajská masáž poskytuje, za předpokladu, že je provedena odborníkem. Mezi výhody patří osvobození od IBS, bolesti hlavy, zácpa, bolesti zad, bolesti krční páteře a ischias.

Thai vždy uvažuje narušený tok energetických linií, které jsou rozhodující pro udržení dobrého zdraví. Výběrem pravidelné Thajské masáže Praha ho můžete dosáhnout. Budete-li v Praze, zajděte do Thajského Ráje, kde se můžete těšit na tradiční thajské masáže a jeho výhody!

Leave a comment