Thajská masáž – Co je třeba vědět, než si naplánujete masáž

Existuje mnoho způsobů, jak se zbavit nežádoucího stresu z těla. Jednou z technik je thajská masáž. Zkušení odborníci z center Thajské masáže Praha jsou dobře vyškoleni, což umožňuje, aby pro své klienty vytvořili ideální terapeutické sezení. Ještě před tím, než půjdete na jakoukoliv masáž  v Thajské masáže v Praze, ujistěte se, že si zjistíte více o přípravě vašeho těla před masáží.

Thajská masáž

Thajská masáž je léčebná metoda, která byla zformulována lékařem před 2500 lety. Přestože postup vznikl v Indii, byl v Thajsku obohacen o prospěšné terapie a masážní procedury. Postupem času, když se tento druh masáží rozmohl do dalších zemí, jak např. Čína, Japonsko apod., byl tento druh masáží obohacován o další speciální prvky, které posilovaly vliv techniky thajské masáže.

Co přinese thajská masáž vašemu tělu?

Zkušení mniši vždy provádějí thajské masáže na měkké podložce. Postup masáže bude proveden přesně, aniž by bylo nutné sundávat jakékoliv oblečení. Z tohoto důvodu všichni specialisté z Thajské masáže Praha vždy doporučují takové oblečení, které Vám bude opravdu pohodlné. Minimální délka potřebná k provedení správné masáže je asi 60 minut a maximálně může dosáhnout 2 – 3 hodin.

Po každé masáži vaše tělo cítí:

•    Uvolnění od stresu
•    Uvolnění a relaxace
•    Zvýšení flexibility a energie
•    Vylepšený rozsah pohybu

Thajská masáž není vhodná pro

•    Lidé, kteří trpí vyrážkami, zraněními a onemocněními kůže
•    Lidé, kteří podstoupili jakoukoliv operaci v poslední době
•    Lidé, kteří byli vystaveni záření při chemoterapii
•    Lidé s nezhojenými ránami, modřinami, břišní kýlou a zanícenou kůží, nebo se zlomeninou z poslední doby atd.

Thajská masáž má často za následek krevní sraženiny, ale jen po dočasnou dobu. Lidem s onemocněním srdce je vždy doporučeno, aby se svým lékařem zkonzultovali možnosti před aplikací masáže. Zkušení a speciálně certifikovaní specialisté z Thajské masáže v Praze jsou schopni se postarat o těhotné ženy, kteří chtějí využít terapeutické sezení.

Leave a comment