Poznejte výhody Thajské masáže v exkluzivních thajských masážních salonech

Specialisté na thajské masáže

Thajská masáž je procedurou, která klade velký důraz na kvalitu a profesionalitu. Vysoce kvalifikované masérky a maséři zaměstnaní v masážních salonech se o vás postarají a ukážou cestu k maximální relaxaci.

Thajské masáže PrahaMůžete si také online objednat dárkový poukaz do nejbližšího Thajské masážního salonu, který vám bude obratem doručen na váš email. Po uhrazení platby, obdržíte potvrzení o zaplacení a již nic nebrání tomu, abyste si vychutnali masáž dle vlastního výběru.

Thajské masáže – balzám pro tělo i duši

Klasické Thajské masáže jsou praktikovány již víc než 2000 let. Krása Thajských masáží spočívá v jemném stlačování akupresurních bodů a uvolňování energetických drah těla, přičemž se zároveň protahují svaly, šlachy a klouby. Výsledkem je naprostá relaxace, uvolnění těla a mysli, navození fyzické a duševní rovnováhy. Ideální délka relaxační masáže je kolem dvou hodin.

Thajská masáž nohou

Příjemná kombinace tradiční thajské masáže nohou s bylinnými polštářky pro svalovou relaxaci a detoxikaci. Bylinné polštářky jsou dovážené přímo z Thajska a obsahují více než 10 druhů aromatických bylin. Po zahřátí bylin na správnou teplotu dochází k uvolňování účinných látek, které mohou mít příznivé účinky jak na svaly tak kůži. Součástí masáže je také masírování krku a šíje k dosažení naprosté relaxace.

Královská bylinná masáž

Královská bylinná masáž využívá tradičních procedur přikládání horkých bylinných sáčků. Tyto sáčky jsou naplněné směsí originálních thajských bylin podle starých osvědčených receptur a jsou dovážené z Thajska. S pomocí účinných bylinek se vaše tělo zahřívá a uvolňuje, což vede k rychlejší regeneraci těla.

Masáž lávovými kameny

Tato starodávná masáž využívá 53 hladkých lávových kamenů. Lávové kameny se zahřívají ve vodní lázni a poté umisťují na tělo, kde dochází k zahřátí svalů. Zároveň jsou různé části těla masírována horkým olejem a dvěma největšími kameny, s nimiž obratně manipuluje masérka. Teplo postupně proniká do celého těla a přináší celkovou relaxaci.

Ideálním místem pro Thajské masáže Praha je Thajský ráj v Praze, nabízející originální Thajské masáže od specializovaných masérek a masérů.

Leave a comment