Význam Thajské masáže Praha

Thajská masáž vznikla přibližně před 2500 roky. Thajská masáž se liší v tom, že má více stimulující, osvěžující a precizní účinek ve srovnání s jinými druhy masáží.

Jak se provádí thajská masáž?

Při provádění tradiční thajské masáže, používá obvykle terapeut své ruce, nohy, kolena a chodidla, tak aby vás přesunul do řady jógových pozic, jako jsou strečové pozice. Využití thajské masáže přináší výhody v podobě získání svalové pevnosti a zdraví kloubů. Terapeut vás před masáží požádá, abyste si oblečený lehli na měkkou matraci. On nebo ona pak začne s kompresí a aplikaci protahovacích metod, což uvolňuje tělo. S pohyby se začíná u nohou a jsou postupně zpracovány nahoru přes celé tělo.

Význam thajské masáže

Když se mluví o thajské masáži, je to víc, než jen fyzický zážitek. Je to o výměně energií mezi terapeutem a příjemcem. Nakonec příjemce vnímá hluboký terapeutický účinek. Tradiční thajská masáž je unikátní směs splynutí akupresury, praktické jógy a jemného strečinku. Energetické linie těla se míchají, a to ve velké míře prospívá fyzické, psychické a emocionální pohodě příjemce.

Jak již bylo řečeno, není potřeba svlékat vaše oblečení během masáže. Nicméně, je vhodné si vždy obléknout něco volného a pohodlného. Tradiční thajská masáž nezahrnuje použití oleje a každá masáž může trvat někde mezi jedním a dvěma hodinami. Ve skutečnosti, thajská masáž je kombinací nejlepších prvků jiných typů masáží.

Během thajské masáže, vaše svaly jsou dobře hněteny, dokud opravdu nezměknou a veškeré napětí je uvolněno. Thajská masáž stojí od zbytku jiných masáží, protože efekt extrémní relaxace a omlazení je zajištěn technikami, jako je hluboké dýchání a aktivaci tlakových bodů.

Ve skutečnosti, tam je velký rozdíl mezi původní thajskou masáží a tradiční západní masáží. Chcete-li si tuto exkluzivní masážní terapie vyzkoušet, musíte být v dobré pohodě s vaším tělem.

Jedním z nejdůležitějších aspektů, jak získat plný užitek z thajské masáže, je zajištění provedení masáže odborníkem a originálním terapeutem. No, pokud jste v Praze, můžete vyzkoušet Thajské masáže Praha. Nabízí tradiční thajské masáže v uklidňující atmosféře.

Leave a comment